Wie is hoveniersbedrijf de Nooijer?

Vakbekwaam met passie

Hoveniersbedrijf de Nooijer (sinds 2015) is een gerenommeerd, vakkundig en betrouwbaar bedrijf gespecialiseerd in het ontwerp en aanleg van buitenprojecten. Wij zijn hoofdzakelijk werkzaam in de regio Helmond, Nuenen, Mierlo en Eindhoven. Wij zijn gediplomeerd en gepassioneerd en zijn geïnteresseerd in nieuwe ontwikkelingen.

Team De Nooijer Hoveniers, 2023
Team De Nooijer Hoveniers, 2023 Foto door: Pascale Duin

Wat is onze visie?

Voor iedereen een passende tuin

Wij geloven dat er voor elke tuin een passende oplossing is. Deze oplossing is een tuin waar in geleefd en beleefd kan worden. Een tuin die gebruikt wordt. Samen met zelfstandige professionals wordt met veel enthousiasme een hoge kwaliteit geleverd.


Wat kunnen we voor u betekenen?

Van ontwerp tot realisatie

Een nieuwe tuin begint bij een goed plan. Na het inventariseren van de wensen en de ruimte wordt er een schets gemaakt. Deze kan later worden vertaald naar een uitgebreid ontwerp waaronder bijvoorbeeld een beplantingsplan en een lichtplan. Vervolgens kan het plan gerealiseerd worden. Daarbij verzorgen wij alles op het gebied van aanleg. Van bestrating tot beplanting. Ook voor kleinere klussen of renovatie van uw huidige tuin kunt u ons natuurlijk inschakelen.

Tuinontwerp Brandevoort voor- en achtertuin
In 2023 gerealiseerde voor- en achtertuin Helmond, Brandevoort
Ontwerp achtertuin, Mierlo 2023
In 2023 gerealiseerde achtertuin in Mediterrane stijl, Mierlo

 

 

 

Onze tuinontwerpen worden gevisualiseerd door Ontwerpstudio Renée geeft vorm